Финанс-Консулт ООД

s4e

Начало на дейността си като счетоводно предприятие, СЧЕТОВОДНА КЪЩА ” ФИНАНС КОНСУЛТ ” поставя в началото на 1997 година. Нейн основател и управител е Яна Петрова.  Офисите на фирмата са разположени в гр. Пазарджик  .

В нашите офиси работят 15 висококвалифицирани специалисти със средна възраст 35 години.

Повече от 12 г. ние работим, отчитайки спецификата в дейността на всеки наш клиент доверил се на нашия опит в извършването на счетоводната отчетност и придружаващите счетоводни и административни услуги, придържайки се към критериите за конфиденциалност, делова етика, професионално и отговорно отношение.

Клиенти на СЧЕТОВОДНА КЪЩА “ФИНАНС КОНСУЛТ” са над 50 фирми с разнообразен предмет на дейност ( производство, земеделски производители, търговия на едро и дребно, услуги, ресторанти, туризъм, медицински услуги, строителство, посредничество ,импорт-експорт и др.), благодарение на изградения начин на професионално комплексно обслужване нашите клиенти непрекъснато се увеличават. Ние се стремим бързо и ефективно да решаваме възникналите проблеми, което позволява на нашите клиенти да съсредоточат усилие за осъществяване на своята дейност.

При нас Вие ще получите бързи и компетентни консултации по текущи счетоводни и данъчни въпроси. Разяснение на новостите в счетоводната практика и законодателство, както и консултации по всякакви други финансово-счетоводни и юридически казуси. Работим в тясно сътрудничество с Адвокатски кантори и консултанти по Европейски програми и фондове.

Предлагаме Ви още – комплексно счетоводно и административно обслужване, абонаментно обслужване на фирми и физически лица, задължителни регистрации и пререгистрации в различни държавни и общински органи.

Българския портал във Великобритания